Magazin online

Nu esti logat

Intra in cont

Menu

Termeni si conditii

Termeni Legali

Inainte de a utiliza acest site, vă rugăm să citiți cu atenție enunturile de mai jos, care se aplica acestui site si materialelor din interiorul acestui site.

Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman.

Acest site este sub controlul si este operat de : S.C. ALL NUTS   SRL, cu sediul în Ștefăneștii de Jos, strada Sinaia nr. 31-35, Ilfov – România ( fac excepție paginile de terți care sunt inserate ca link-uri în acest site). Suntem o companie infiintata in Romania.

Acest site este se adresează persoanelor cu resedința in România. Pentru că site-ul poate fi accesat din diferite alte țari , iar fiecare din aceste tari are legile sale care pot fi diferite de legile din Romania, la accesarea site-ului atât noi, cât și dumneavoastră, suntem de acord că, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Prin continuare navigării pe acest site sau pe link-urile din acest site, vă exprimați consimțământul de a vă supune la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania și a legislație din România .

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privrie la imagini, sunete, programe software precum si materialele din acest site, sunt proprietatea exlusivă a ALL NUTS SRL.

Va permitem navigarea pe site-ul ALL NUTS , printarea unor pasaje sau imagini din site, downlodarea pe disc doar pentru scopuri non-comerciale, numai în scop informațional sau personal.

Reproducerile din acest site nu pot fi vândute sau distribuite . ALL NUTS nu acordă vizitatorilor acestui site licență sau drepturi asupra materialelor publicate pe site. Toate materialele vor fi folosite de utiliztorii acestui site numai pentru informarea personală a vizitatorilor. Este interzisă folosirea materialelor din acest site în alte scopuri care nu sunt comerciale.

Mărci înregistrate

Pentru toate materialele conținute în acest site proprietarul site-ului ALL NUTS deține un drept de proprietate, licență, drept de autor sau o altă formă legală care ne permite folosirea conținutului. Este strict interzisă utilizarea fără acordul scris al ALL NUTS a oricărui drept de proprietate din acest site.

Conținutul site-ului

Informațiile din site au fost introduse cu bună-credință pentru informarea generală a dumneavoastră.

ALL NUTS nu vă garantează că informațiile sunt complete sau exacte, informațiile din acest site nu trebuie să fie considerate de dumnevoastră relevante în anumite situații .

Nici ALL NUTS sau o companie membră ALL NUTS , nici angajații lor sau membrii familllor lor nu pot fi făcuți răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere , sau cheltuialăcare pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site (inclusiv fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentala sau pe cale de consecință)

Recomandările din acest site nu constituie recomandare pentru investire în companie sau în companiile membre .

ALL NUTS își rezervă dreptul de a face schimbări și corecturi în site fără notificare prealabilă a utilizatorilor.

Site-uri conexe

Site-ul ALL NUTS vă poate oferi anumite link-uri automate către alte site-uri membre sau partenere ALL NUTS .

Vă rugăm ca înaine de a utiliza aceste site-uri , să citiți cu atenție paginile referitoare la Termenii legali și Politica de confidențialitate a fiecărui site.

ALL NUTS vă poate oferi anumite link-uri automate la pagini de internet care considerăm că sunt relevante pentru site-l nostru, dar care nu sunt controlate și operate de ALL NUTS . Aceste site-uri fiind proprietatea unor terți și fiind administrate de aceștia, iar prezența link-ului nu înseamnă că ALL NUTS este asociat cu oricare dintre aceste site-uri sau cu proprietarii lor. ALL NUTS oferă doar posibilitatea accesării acestor site-uri conexe. Nici ALL NUTS, nici altă companie membră ALL NUTS și nici angajatii ALL NUTS  sau ai companiilor membre ALL NUTS nu pot fi făcuți răspunzători pentru vreun risc de orice natură cu privire la conținutul acestor site-uri menționate mai sus. Informațiile din aceste site-uri nu sunt verificate sau garantate de ALL NUTS , de companiile membre ALL NUTS sau de angajații acestora.