Unknown: Optional parameter $data declared before required parameter $limit is implicitly treated as a required parameter in /home/allnuts/public_html/system/storage/modification/catalog/model/catalog/product.php on line 554Unknown: Optional parameter $array declared before required parameter $type is implicitly treated as a required parameter in /home/allnuts/public_html/catalog/model/extension/module/so_megamenu.php on line 461 Politica de restiturie si returnare a banilor.
ALL NUTS SRL

Nu esti logat

Intra in cont

Menu

Politica de restiturie si returnare a banilor.

ALL NUTS SRL comercializeaza produse alimentare conventionale, bio si naturale ambalate si sigilate corespunzator.

Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de returnare a produselor:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." Sunt acceptate si notificarile primite prin email la office@allnuts.ro. 

Daca din anumite motive obiective, nu mai doriti produsul sau produsele comandate, puteti returna produsele achizitionate si primiti contravaloarea acestora.

Retururile sunt acceptate in urmatoarele conditii: 
  • Ati completat formularul de retur in care explicati motivul de returnare a produsului
  • Nu ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, modul original in care produsul a fost livrat.
  • La retur sunt acceptate doar produsele insotite de factura de achizitie;
  • Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
  • Ati primit aprobarea si modalitatea de a trimite produsul inapoi de la operatorul nostru.
  • Luati la cunostinta faptul ca returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport (conform ord. 130/2000).

Adresa de retur este Str. Sinaia , nr 31-35,  com Stefanestii de Jos, Ilfov. Telefon 0786064209

Dupa analiza integritatii produsului si daca aceasta conditie este indeplinita, banii vor fi returnati in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si a inapoierii produselor.

Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

  • Ordonanta nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
  • Lege nr.51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.